Усмивка нежна,
полъх лек,
сърцето весело тупти...
Усмивка вечна пази от злини,
без нея сме сами,
сърцето плачещо тупти за игри...
Усмивка озарява ни лицата,
хората без мир в душата
радват се с нас...
Усмивка нежна,
ласка от водата
прочиства ни душата.
Усмивка златна,
наш пазител на сълзата,
сложил я под ключ в здрача...
© Кари All rights reserved.