Настана време -
кучетата изядоха хората,
на срещи се ходи на протести,
разни мутрагени(и) -
новите полит(О)гении,
мозъци промити
с речи положителни.
С усмивка сутрин ставаме
денят ни да е розов,
в движение четем, ядем...
Здравей, как си, френд?
Супер, пърфект, абориген,
зомби, марионетка, супермен,
робокоп в галоп,
на живота си сам роб,
главата - ветропоказател:
накъде те бутнат -
натам се клати...
Усмивкааа!
Настава вечерта;
заспиваш с нея на уста
и ще сънуваш Рая,
слънце и тучни поля...
В ефир поредния месия
поднася ни позитивизъм
на сребърна тепсия...
Спи, сърце, сънувай,
това ти остава...
© П Антонова All rights reserved.
Наде - да не ми давате пари, че да ви лъжа
Исе - от мен имаш бира, а от теб - рапираЙ!
Кети и Гош - хубав, лош, наш си е, ще го бутаме докато той не ни е забутал, пусти живот!