УСМИВКАТА
И ще я търся из пътеките пребродени
да я открия някой ден.
Ще ти я върна без условности!
Така ще бъде всеки път!
Ще топлим думите отронени
и всеки своя път ще извърви.
Ще има камъчета – зная.
Ще има пропасти и страх,
но моля ти се отмини ги –
да бъдем, можем ли над тях?
© Елена Бързева All rights reserved.