УСПЕХ
Бе умен, талантлив и
с литературен похват,
но и с голям недостатък -
доста устат.
Написа разказ...
после повест.
После голям сатиричен роман,
но не би и не би!
Накрая отщрихова
слабовата ода за "възхода"
и... проби.
© Цвятко Илиев All rights reserved.