Dec 1, 2007, 8:35 AM

устните на самоубиеца 

  Poetry » Other
742 0 5
устните на самоубиеца
са рамкирани от многоточията
в спомените ми,
от многоточията и не-казаното
помежду ни,

устните на самоубиеца
оставиха усещане за празнота
под слънчевия сплит,

устните на самоубиеца
имат име,
казват се тишина и размисъл,
а пък самите самоубийци нямат имена...

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??