Времето минава забързано и неусетно.
След година - утре, утре вече днес е. И тече...
Не пита накъде си тръгнал -
поглежда те и отминава.
Не пита дали изпълнил си желаното -
докосвате и си заминава.
И тече. А ние лутаме се в безкрайната забава
и отлагаме за утре всичко.
А времето забързано ни подминава...
© Силвия Йорданова All rights reserved.
с обич, Силвия.