Jun 18, 2014, 3:08 PM

Уви! 

  Poetry » Love
491 0 1

Умирам и се раждам всеки път
след наште "малки смърти" и раздели!!!
И питам се, и питам теб за кой ли път -
Защо на любовта си демони сме зли?!

Но отговорът вече имам - вечен и до болка ясен -
Не можем да сме заедно уви!
Защото аз не нося твойто име,
а дъщеря ни... тя без име се роди!!!

© Катя Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина има болка и е написано много красиво!!Пожелавам ви да сте щастливи!!
Random works
: ??:??