Уютно от мечтите
Здравей! Ще може ли да вляза?
Навън студено е и дъжд вали...
Мокър съм. Ще гледам да не цапам...
Да, може чай и ром вътре сипи.
Приятно ми е пред камината бумтяща,
тиха музика, когато зазвучи...
При тебе вечерта е несравнима,
така се виждах в моите мечти.
Във стол люлеещ се, с пура във устата,
с чаша шампанско, нищо че горчи,
ти пред мен разкършваш си снагата,
а аз доволен те изпивам със очи.
Дъждът спря. Ще трябва да си тръгвам.
Благодаря ти, че ме пусна днес у вас!
Обещавам ти аз скоро да се върна,
да дам реванш за тоз чудесен час!
© Валентин Добрев All rights reserved.
така се виждах в моите мечти.
Ех..мечти...дано имаш всички шансове Вальо!