С ураган от чувства ще взривя душата,
за да изгрее обичта на твоето лице.
Ще плисна свят в света на слепотата,
за да прогледне твоето сърце.
И без да усетиш нежно ще отседна
във пристана на твоето небе.
Ще ти орисам мидата последна
от дъното на моето море.
Ще те изпия, ще те узурпирам,
ще те превърна в спомен от река.
Ще те открия водопад неспирен,
понесъл грохота и воя на страстта.
Ще бъда кротък пламък,
ще бъда буен огън.
Ще бъда силен камък,
ще бъда нежен звън.
Отречена и свята, ще бъда винаги една,
ще нося силата на вятър, за да ме наречеш жена.
© Мартина All rights reserved.