Мъничка и нежна,
в бащини ръце!
Рожба мила, свидна,
пиеща млекцето -
импресия тъй дивна,
вълнуваща сърцето!
Няма гледка по-красива
от тоз момент тъй мил,
в който бебето заспива
в бащиния си любвеобил!
D. Patton
© Дейзи Патън All rights reserved.