В безкрая
В тази безкрайна вселена
сърцето ми твоето намери
и в безкрая на всемира
душата ми с твоята се слива.
Любовта ми е пролетен вятър,
а страстта ми е морската пяна...
Моите очи са небето,
твоите очи са звездите.
Ръцете ми са безкраят.
Снагата ти е скалата,
в която се плиска вълната
и морската пяна облива...
Скалата се слива с морето,
безкрая, звездите, небето...
© Снежана Терзиева All rights reserved.