Искам при мене да се върнеш, но вече е късно
измяната ми още гори в очите ти.
Не мога да ти кажа, че беше по-хубаво така,
защото той с мен се подигра.
Сега искам да съм отново в твоите ръце
и всичко причинено за забравиш ти.
Моля те, не бъди така жесток, прости ми,
моля те, ела при мен и прегърни ме.
Аз втори път няма своите грешки да допусна
и в чужди прегръдки да се впусна.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.