В даскало студено е сега,
оле, замръзна ми г*за!
У дома искам аз да си стоя,
на топло с моята жена!
Руснаците газта ни спряха
и така ни пре*баха.
Иска ми се да узная,
до къде ще му излезе края.
В града ни тъп-пробит,
нашето даскало е хубаво на вид,
но директорката гадна,
ваканцията открадна и вика със злобен глас:
"Само студ за вас!"
© Ангел Стоев All rights reserved.