В деня, когато сетният ми час настъпи,
без капка сила и без глас,
вий знайте,че докрай съм се раздавал,
обичал съм безкрайно аз.
Дарявал съм на всички ви по малко,
без да искам нищичко в замяна
и ако туй на вас ви е достатъчно,
след мене вие, бъдете ми отмяна!
© Илия Левков All rights reserved.