В деня, във който се роди,
комета падна покосена,
небето със дете се раздели,
умря звезда, но се роди вселена.
В деня, във който те съзрях,
светът се завъртя отново,
животът смисъл свой доби.
За теб на всичко бях готова!
В деня, във който те съзрях,
поисках да съм птича песен,
та вечно да звуча във теб...
Животът ни да бъде лесен...
Денят, във който се роди -
е моят ден и моят празник!
И да те бях подминала дори,
ти пак света ми би опразнил.
...
От всички болки и тъги
...
завинаги ме ти предпази,
в деня, във който се роди,
и в мен умря една омраза.
До мене кротко остани,
да озаряваш пътя ми, напред.
Още в деня, във който се роди...
се влюбих в теб, се влюбих в теб...
23.06.2008г. / ЧРД Любофф :)
© Ива Милорадова All rights reserved.