* * *
В дома ми – стари календари,
картини,
снимки
и бележки...
Чрез тях сърцето си отварям
за дни,
изпълнени със нежност.
„Защо са ти?” – все питат.
Зная –
не спомен са,
а мойта същност.
Чрез тях аз свят красив изваях...
И Времето е в него също.
© Живодар Душков All rights reserved.