В друго време
Смехове се гонят.
Пламъци шептят.
Ветровете в бъдещето
търсят своя път.
Хората с очи ровичкат
в прозорците.
Времето весело за нас залезе,
дано разбереш, че историята
изкриви съдбата наша,
че друго време, че друг свят
следваме,
че други пътници сме вече!!!
© ДИМА All rights reserved.