По дъжда леко пристъпвам боса,
реят се бисерни капки край мен,
пеят, пеят капчуците тихо
и свири мелодия...звукът е блажен...
Луната наднича...стих се роди,
нежна песен, душа, с мене лети...
окъпана с росни надежди ...
дъхава с моите светли мечти....
P.S.Благодаря на Димитър за хубавата музика,
породила в нощта моя стих!
© Елена Калчева All rights reserved.