Не искам да заспивам вече
и да сънувам хубави сънища !
Не искам да умирам пак
в мечтите си по красиво бъдеще !
Аз искам сега да бъда!
До тебе,
със тебе,
във тебе !
В един сън заплетени!
В един живот – завинаги !
© Юлия Шопова All rights reserved.