От тебе друго аз не искам,
освен до мене ти да спиш.
И силите ти да изстисквам
преди в любов да се стоплиш.
И всяка дума да е радост
за двамата ни всеки час.
В сърцата да прелива сладост
От погледите във захлас.
Душите ни да са цветята
със свой любовен аромат.
А любовта ни да е свята.
Духът ни да остане млад.
И залеза да го прихванем
И го превърнем във разкош.
На слънчеви петна да станем
В една безумнострастна нощ.
© Никола Апостолов All rights reserved.