Aug 29, 2014, 8:17 PM

В гърдите сърцето е натежало 

  Poetry » Love
379 0 0

Самотата липсата принуждава,

докосвайки в спомена всяка болка,

завинаги тя любовта отчуждава

и пропуска последната обиколка.

 

Не забравяй никога своето минало,

дори бъдещето съвсем да е ясно,

в самотата сърцето е утихнало –

захвърлено на незнайно място.

 

Поредно желание неизпълнено,

в гърдите сърцето е натежало –

от чувства и тъга е препълнено,

но на нея винаги е принадлежало.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??