Jan 18, 2008, 8:18 PM

В илюзия не се превръщай 

  Poetry
697 0 20


Недей да се превръщаш във илюзия -
сърцето ми отново ще се пръсне,
ще прокърви от сдържаното ти мълчание,
едва което съумявам да преглътна.


Очите ти без думи ми говорят,
но горд, ти трудно си признаваш обичта,
която от години ти е липсвала...
ела и положи до мен глава.


Магията е между двамата - да можем
през погледа да видим на любимите,
да разберем и чувствата, и мислите,
и с помощ да осъществим мечтите си.


Уверена съм аз - ти ме познаваш,
че не тая ни корист, нито злост.
Така със преоткритата любов ще можем
да стъпим заедно на пътя нов.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??