Feb 27, 2007, 5:21 AM

В името..... 

  Poetry
642 0 1
За едни очи, които толкова обичам; за едно сърце, което толкова желая; за един момент, толкова отричан; за едно момче, което толкова мечтая. За времето на радости и болка, за името наречено с любов, за теб е тази обич-болка, за теб в нощта мечтая. За твоята обич изгарям, за твоите ласки, пълни с любов, за твоя поглед жарък, за името на нашата любов. За тебе постоянно аз си мисля, за името на нашето дете. За него и за теб в нощта помислих, за името на тази обич - нарекох го Сърце! За едни очи, които толкова желая, за едно сърце, изпълнено с любов. В името на тази обич жарка, предавам аз на тебе моето писмо! В него има много, много болка, изпълнено е, знай, с любов! В името на нашта обич умирам, чезнеща в любов!

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??