Приказка чудесна ти отново
разкажи ми с порив и прекрасно.
Да се лее искам сладкогласно
влюбеното твое, нежно слово.
Нежно слово като изгрев ясно
нека ме огрее от любов, о...
Винаги сърцето е готово
да те слуша в жив туптеж - екстазно.
В жив туптеж - екстазно ти се вричам.
Всичките ти ноти от душата
се превръщат в музика небесна.
В музика небесна те обичам.
Сбъдването звездно на мечтата
само с теб е приказка чудесна.
© Асенчо Грудев All rights reserved.
Благодаря ти, Роси!