''В края на началото''
Не знам аз докога
ще я карам все така.
Нима това е моята съдба
да греша с всяка срещната жена.
Тогава истината ще узная,
това може би е края.
Или настъпва нова ера
в края на началото на тази сфера.
Не бива сам да оставам,
защото добре се познавам.
Ето, че идва и нова мода,
която разваля народа.
© Кою Коев All rights reserved.