В кръчмата
Ако те има в живота ми,
ще плачат триста ангели.
Ако те няма в живота ми -
радват се всички дяволи.
Ако ме има в живота ти,
всички цветя ще разцъфнат.
Ако ме няма в живота ти,
всички реки ще пресъхнат.
Ако сме двамата с тебе,
чашите ще напълним.
Сладкото вино се лее,
очите със сълзи са пълни.
© Радка Миндова All rights reserved.