В кръчмата...
... Е?... И!... Наистина ли продължава
животът ни?... То кой ли помни!...
Съсипаха една държава,
а нямало било виновни!...
Отново същите „юнаци”,
които грабиха ни с шепи,
сега със нови са мераци,
защото правим се на слепи-
за тъмните им далавери,
когато в изборното време
нахално искат пак доверие
и даваме го без проблеми...
... А вечер псуваме във кръчмата
(по стара българска традиция)
една ракия си поръчваме
и само там сме в опозиция...
Коста Качев,
19.09.2014.
© Коста Качев All rights reserved.
Привет от мен!