В кръвта си нося любовта
Душевност съм, не съм предмет -
не можеш да ме притежаваш,
смехът ми е естествен, не превзет,
но с думи продължавай да ме изкушаваш...
Облечена съм във любов, не в злато,
очите ми са приливни вълни,
косите ми не са сатен, а жито,
сърцето ми побира две съдби...
Със мен ли си? Бъди конкретен,
ако не си - оставаш в пустота,
аз съм природна, нечовешка -
в кръвта си нося любовта...
© Радосвета Петрова All rights reserved.