Jul 2, 2007, 11:15 PM

В мен вали 

  Poetry
541 0 9
В мен вали.
И е тъмно.
Гърмят светкавици зли.
Бушува морето бурно.
Клокочи страстта и кипи.
Не се успокоявам,
а трябва...
Искам да съм студена жена.
Негодници така ще измамвам.
Оставете ме, искам да съм сама.
Не се нуждая от нищо.
Моля те, върви си и ти.
Хвани се под ръка и с нея,
с любовта си върви.
В мен вали.
И е страшно.
Вият буйни ветрове.
Омразата за гушата ме хвана.
Стиска, стиска моето сърце.
Не, аз не те мразя.
Аз не мога това.
Не отвръщам на доброто с лошо.
Дори и да си ми причинил беда.
В мен вали.
И е тъжно.
Навсякъде е пустота.
Душата за слънце се моли.
А от мен си отива любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??