Aug 30, 2009, 2:32 PM

В моето сърце... 

  Poetry » Other
884 0 2

По вятъра ти пращах

всичките си думи

и безмълвна пак оставах

в нощите безсънни.

 

Помня твойте думи -

късмет ми пожела.

После бързо си отиде,

без да разбера.

 

Търсих те в думите на другите,

във всяко "сбогом" от любим човек.

Търсих те нощем сред звездите.

Ти грееш като тях... в моето сърце.

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??