В моята красива самота
имам си минути радост.
Нежност ражда любовта
в буйната ми бяла младост.
В моята красива самота
няма плач, сълзи и болка.
Маха спънки смелостта
с дръзка мисъл все нагоре…
В моята красива самота
не всеки избор е случаен.
Грешки, опит, доброта
сочат хоризонт омаен.
В моята красива самота
всяко утро е пред пролет.
Всеки ден мечти – крила,
всеки миг прекрасен полет.
В моята красива самота
с песен ражда се живота.
Пилат опита, не успя,
не го разпъна на Голгота.
В моята красива самота
важните неща научих –
отвърнеш ли на любовта,
скоро тя ще ти се случи…
22.09.2018г.
Бадемов Цвят
© Mimi Ivanova All rights reserved.