Показа ми света на твойта страст
и сякаш времето за нас бе спряло.
И моят свят пред мен се завъртя.
Душата ми простенваше в наслада!
Звучеше в мен поредният ми стих
и чувствах се изпълнена със щастие.
Без теб не знаех може би преди,
какво е да потънеш в сладострастие!
Телата ни се сливаха в едно.
В любовен танц посрещахме пак утрото,
и колко хубаво ни е било,
с любов нашепваха си устните!
МаriAngel
© Марияна Ангелова All rights reserved.