Aug 4, 2011, 12:17 PM

В нежните длани белеят бразди... 

  Poetry » Love
556 0 10

В нежните длани белеят бразди -

сенки на обич с сълзи се прегръщат,

нежно преплитат се думи с души,

пъпчици плам ненадейно се мръщят...

 

В сладките устни се крият мечти -

тяло във тяло със нотки любовни,

пролетен дъжд, пребледнели лъчи,

диви искри - потъмнели, греховни...

 

В морското синьо на мойте очи

криеш се ти - и жесток, и разнежен,

нека се срещнем - ранени, сами

и да потънем във мигове вечност...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??