Мислите ми -
прèпълна талига
сухо сено.
В нощна трева -
летни косачи.
Минало...
Зимни пръсти
плетат мрежа
от тънко лико
от върбòво дърво.
(... дето казват, че плаче).
Ще я метна отгоре
да не падне товара ми.
Стъпки дето отиват,
ще е неравно,
но чисто...
Любими,
твоя награда да е
шумолене
от калдаръмени мисли.
© Маргарита Василева All rights reserved.
Препълни ме с топлина!!!