Apr 1, 2018, 12:31 AM

В нощта се ражда любовта ни 

  Poetry » Love, Phylosophy
691 8 14

И ето пак ти пиша отначало
с молив и лист подреждам мисълта,
пробужда се стихът ми закъсняло,
поне нощес приспивам съвестта.

 

И пак се осмелявам да напиша,
че искам днес да бъдеш само мой,
макар че съвестта ще ме изгризе,
сълзи ще завалят, не сто, безброй!

 

В нощта се ражда любовта ни
и там се претворява в нежен стих,
да знам, че и тежи на съвестта ми,
но по-добър от тебе не открих!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??