Снежинки, тих ветрец и красота,
камбанен звън, човешка доброта
и нежен Рождественски зов,
приканващ към любов...
Над нас е Витлеемската звезда,
разнася радост, топлина...
Аз търся твоята ръка
да тръгнем двама по света.
И нека Бог, под божия покров,
дари ни с Благослов!
Приятели, пожелавам ви весели празници!
Божията десница да бди над вас и вашите
семейства!
На многая лета!
© Владимир All rights reserved.
И нека Бог, под божия покров,
дари те с Благослов!