Dec 8, 2006, 8:30 PM

В очакване на истинската зима 

  Poetry
978 0 8



В очакване на истинската зима,
ослушвам се и гледам в тишината.
Във черната тъма не виждам бяло,
но чувам трепет в Пустотата...


Покрила с бляскави снежинки
безкрайна кал и похот дива.
На пролет - цъфнали боровинки,
поля зелени, млада слива...


В очакване на истинската зима
летя като снежинка в пустотата.
Във снежна белота допирам рамо,
разстилам се, издъхвам в тишината...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??