Призракът ужасен на нощта
ще хвърли върху мене своя мраз
и безсилен да спра на нея мощта
ще чакам аз последния си час.
Облак ще скрие светлината
на луната и звездите,
ще ме приспи навеки тъмнината
и ще плачат за мен тълпите.
© Георги All rights reserved.