Jan 28, 2014, 11:09 PM  

В Очите ти... 

  Poetry » Phylosophy
501 0 0

 


В очите ти се крие тъга

красива...; но белязана

(тя) бавно тегли лъка.

 

В очите ти... си вихри мъгла

В която лежи отровна (като змия)

вечната самота...

 

Но сега маската пада

Сега се стича грима

Остави само ада,

Но Остави ме аз да отмина!

 

...

 

В твоите очи -

Истината от последните дни

започва да те гризе, нали?

И с нож бавно те гали...

Чувстваш как болката пари...

а любовта бавно гори!

(Или веч тя не е сред живите?

А живота си крие сред мъртвите...)

 

...

 

Сбогувам се с теб

и искам те...

За последен път казвам

"Обичам те!"

Но, моля те, остани!

Като част от спомен...

Остани!

 

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??