В очите ти аз виждам този свят
и даже онова, което там го няма,
сърцето вече не побира любовта,
а мислех си преди, че е голямо.
Там горе някой те е сътворил за мен,
единствен ти се вписваш във света ми,
не искам да си мисля ако някой ден
изгубя те... какво от мене ще остане.
От облаците ще се срина в пепелта,
едно ще стана със земята почерняла,
ще се разтворя в полудяла тишина
и ще забравя, някога че съм живяла.
Ако те няма... няма да съм аз,
а този свят без теб не ми е нужен,
във теб живее моята светлина,
без нея съм обречена на лудост...
В очите ти аз виждам този свят
и даже онова, което там го няма...
© Биляна Битолска All rights reserved.
без нея съм обречена на лудост...!!!