В очите ти жадно надничам.
Искам там да прочета
колко много ме обичаш,
колко пуст е без мене света.
В очите ти жадно надничам.
Гледам, търся се пак.
Нищо! Няма ме! Нищо...
Само зеленият мрак...
В очите ти жадно надничам.
Сърцето сломено тупти.
В очите ти падам, потъвам.
Няма нищо да ме задържи...
© Грета Маркова All rights reserved.