Jul 23, 2007, 11:52 PM

В очите ти кафяви... 

  Poetry
813 0 4


В очите ти кафяви ще надникна,
ще срещна там и болка, и тъга,
страста надигаща в душата ти
ще ме залее буйната вълна.

Надявам се да видя любовта ти,
обвита с много нежност, с топлота
и ласките, който пазиш
за най-достойната жена.

© Весела Кирева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??