В очите ти заплувайки... съм в транс...
Море са те на любовта, безбрежно.
Откривам аз дълбинният романс
на чувствата заливащи ме нежно.
Море са те на любовта, безбрежно -
най- топлите, най- милите очи
и в погледа им виждам неизбежно
как отразяват слънчеви лъчи.
Най- топлите, най- милите очи
променят в мене всякаква представа
и моята душа не ще мълчи -
с охота щедростта им възхвалява.
Променят в мене всякаква представа
зениците- русалки с воден танц.
Прекрасният ти свят ме приютява -
в очите ти заплувайки... съм в транс...
© Асенчо Грудев All rights reserved.