В онова безвремие,
се къпе крилата мисъл.
Умишлено сътворена
сред купища безмислици,
но криеща в себе си
някакви тайни.
Преследвана от идеите
на сивото вещество
се вписва в обръчи
на позитивна вълна.
Извлечена от илюзии
и слепи мечти
поражда в съня ни
ноти хармония.
© Марина Петрова All rights reserved.