НЕЗАБРАВИМИ
Започва и в Свищов учебната година
без приятели, дъщери и синове!
Със спомен от трагичната кончина
и с цвете върху празните им чинове.
След вечната раздяла животът продължава,
но вече няма да е както е било.
Добрият спомен за децата ни остава -
цветя, сълзи, поредно опело.
Щастливи тръгнаха на пътешествие,
с много радост и със питащи очи,
но страшното, трагично произшествие
прекърши детските мечти.
Завинаги останаха в безкрая
децата - слънца непрежалими.
Душите им със сигурност са в Рая,
а там мечтите може би са постижими!
И нека първите шестици
и успехи в спортните игри
да са посветени на загиналите ученици,
на дванадесет приятели добри!
© Цанка Митова All rights reserved.
Деца със бодри,весели лица.Дано там където са сега е по-хубаво от този трагичен живот.и още венъж Поклон.