Чаровен поглед ми изпрати,
разтупка моето сърце,
ръце към мен протегна,
целуна моето лице.
Бях объркана, щастлива,
не съм очаквала това,
очите ми се насълзиха,
дали това е любовта?
Искам вечно да я имам,
моето сърце тя плени
с добротата в душата
и с усмихнати очи.
© Райна Маргина All rights reserved.