Позволи ми
да заровя спомен
в почвата на близостта
твърде малък
много скромен
рожбичка на Любовта
Сам да пусне корен
сили щом намери за растеж
да пълзи полекичка нагоре
ароматен жив и свеж
И след неизвестно време
пътникът
изгуби ли се там
нещичко да му посочи
как да стигне до където…
сам
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.