Feb 23, 2007, 9:28 PM

В раковина ще свия душата си 

  Poetry
695 0 10

По дъждовното синьо небе
ще издълбая очите си,
утре със първите светли лъчи,
ще разпусна косите си.
С длани по-топли и от лятото
изгрева ще прегърна,
със нозе по-бързи от  вятъра
към морето ще литна.
Ще целуна вълните и тихичко,
на морското дъно ще сляза,
в раковина ще свия душата си
и ще дочакам на залеза огъня.
 


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??