В ъгълчето на душата ти
нежно съм попила аз -
с тази радост ме закичи,
подари ми пролетта.
Ври зеленото в тревичките,
пълни с дъхав аромат,
аз съм - твоята любима,
ти си - моята любов.
Тази пролет е красавица,
свири жизнен хоровод,
пролетна луна дарява ни,
слънчев от любов живот.
И прегърнати сме истински
в разцъфтяла красота,
Пролет моя, моя истинска -
аз пред тебе коленича.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.