Къде ли ви намерих - все се чудя!;-)
След някой ден ще си завихрим луд купон
и след прочита на стиховете, много хора
със лекота ще хвърлят своя мрачен тон.
"Изтръскани" от ежедневните си болки,
с усмивки и с олекнала душа,
в ритъма на танца ще се впуснем -
приятели ще бъдем след това.
Сред много смях, веселие и песни,
всички ще се знаем, ще се слеем.
На Срещата купонът ще избухне,
флуиди ще трептят - от тях живеем.
Лунният, разстлан сребрист воал
със завист пак ще отклони очи.
И с песъчинки в ходилата ще се носим
към музиката в нашите души.
Прегърнати, усмихнати, щастливи хора -
това ще бъдем ние, "Откровенците".
Елате с нас да се повеселите, мили мои,
стопете мъката, сърцата отпуснете.
© Петя Кръстева All rights reserved.
Поздрав за стихото,Петинка!